Over mij

Mijn fit verhaal

Van harte welkom op mijn website!

Ik ben Ellen Van Reempts, 39 jaar en mama van 3 kinderen.

Naast mijn meer administratieve opleiding (rechtspraktijk) en job, is 'bewegen' mijn grote passie. Als ik jong was deed ik veel aan sport, vooral vele uren per week volgde ik jazzdans. Mijn passie wil ik delen met anderen door mensen te begeleiden naar een gezonde en fitte levensstijl. Ik bied een vorm van bewegen aan die goed is voor lichaam en geest. Onder mijn begeleiding krijg je een soepel en sterk lichaam. Ook kan ik je helpen als het draait om voeding omdat dit helemaal niet weg te denken is in een gezonde levensstijl. Voeding is de motor van ons lichaam en vanuit deze instelling leg ik daarom de focus op 80% voeding en 20% bewegen.


Mijn opleiding Pilates, vroeger 'contrology' genaamd, heb ik gevolgd bij Jeroen Vancoillie in Grace Pilates studio te Herent. Ook ben ik actief in de fitness en geef ik groepslessen als bbb, zumba, piloxing, piloxing booty en fatburning. Hiervoor heb ik tal van opleidingen gevolgd bij PZ Academy te Brugge, o.a. Gezonde voeding, freestyle aerobic, piloxing, piloxing booty, powerbase, total abs, fatburning en health nutrition bij Miek Maes. Tevens volgde ik bij PZ Academy Brugge een opleiding als personal trainer. 

Ik werk samen met Herbalife Nutrition omdat een ondersteuning van voedingsupplementatie mij meer energie heeft gegeven, een beter metabolisme en nu weet hoe een uitgebalanceerd bord eruit ziet. Het heeft geeft me de voedingstoffen die mijn lichaam nodig heeft. Ik ben 5 kg afgevallen, bijgekomen in spiermassa en als persoon groei ik nog elke dag. Dit is mijn levensstijl en hierbij hanteer ik de 80/20 regel.


Bewegen heeft een enorme invloed op je mentale en fysieke welzijn. Door meer te bewegen en te sporten in combinatie met uitgebalanceerde voeding, word je fitter en gezonder. Of zoals Joseph Pilates zei: "Change happens through movement and movement heals".


Als de wil om te bewegen er is, kan ik je begeleiden naar een fitte en gezonde levensstijl en je 'bewegen' naar een ander niveau tillen. Het is zo belangrijk om je goed te voelen in je vel.  En daarom is de sleutel een uitgebalanceerd voedingspatroon na streven, 80/20 regel waarbij je tevens kan genieten van je favoriete smaken.


"Keep on moving & give your body the food that it needs" is mijn motto.